Tvoja najljubša trgovina s The Pink Stuff čistili
ter Scrub Daddy in Jinxy gobicami.


V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. Znesek naročila plačate dostavniku z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.
Ob dostavi in plačilu po povzetju kurirska služba zaračuna strošek provizije vplačnine po povzetju (1,00 eur). Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu.

Ob skladu s pogoji poslovanja, se kupec zaveže, da bo prevzel in plačal svoje naročilo ob dostavi. Neprevzetje paketa z razlogom neplačila v skladu s pogoji ni možna. V kolikor kupec zaradi izrednih razlogov naročila ne more prevzeti, ga kurir pusti na varnem mestu v bližini doma (o čemer se predhodno posvetuje s kupcem). V tem primeru prodajalec izda račun za nakup in ga po elektronski pošti posreduje kupcu, ta pa ga je dolžan poravnati v roku 3 dni od prejetja računa. V kolikor kupec računa ne poravna se lahko kupnina in nastali stroški izterjajo po sodni poti.

V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. V najkrajšem času bomo na vašo elektronsko pošto poslali ponudbo/predračun. Ko je plačilo ponudbe/predračuna razvidno na našem bančnem računu, vaše naročilo obdelamo do konca in zagotovimo dostavo/prevzem blaga.

Naročilo lahko med oddajo plačate tudi s kartico preko varnega portala Stripe.